Col·labora

Vols col·laborar i donar el teu suport a La Calamanda? Volem continuar informant-te i complir amb un gran repte: el de oferir-te una informació de qualitat i independent.

Necessitem de tu i de gent que crega amb aquest projecte. Informa't

Caixa Vinaròs: 95 3174 5899 9420 4185 8016

Caixa Rural Benicarló: IBAN ES63 3162 1299 2916 3740 8715


606 85 34 89 // 652 95 35 31

activisme

La II edició de la Marxa per l'adopció consolida la proposta

La marxa persegueix l'objectiu de fomentar les adopcions de gossos de les protectores

La II Marxa per l'adopció tindrà lloc el proper dia 27 de maig. Per segon any consecutiu, aquesta iniciativa que persegueix fomentar l'adopció i que sorgeix de la simbiosi entre la Penya Pinya i el Refugi Soscan. Com explicaven la Dama de la Penya, Natalia Dominguez, el vocal de la comissió de la penya, Denis Monfort, i una de les integrants de l'associació durant la presentació de la segona edició d'aquesta iniciativa, l'Alba Boix, la idea va sorgir de la voluntat de transcendir l'àmbit festiu i participar amb una associació sense ànim de lucre. L'escollida va ser la protectora benicarlanda. L'any passat, com indicava Boix, els diners recaptats es va elevar a 1.400 euros, el que els ha incentivat a continuar amb aquesta proposta. Així, el diumenge a partir de les 10:30 del matí serà el moment en què els gossos es convertiran en protagonistes de la jornada, això pel que fa a les mascotes amb propietari però, especialment, pel que fa als gossos del refugi que, com en la passada edició, sortiran del refugi per formar part de la marxa.

Com explicaven des de la penya, les inscripcions s'han de fer on line a la pàgina http://hj-crono.es/ o presencials a la plaça Constitució tant el divendres a la tarda com el dissabte al matí. Les samarretes es poden adquirir, juntament amb la inscripció, per 10 euros a la Cambra de Comerç. Diumenge el recorregut de la marxa transcorrerà des de la plaça constitució cap a la zona portuària, seguirà pel carrer Méndez Núñez, continuarà pel carrer Pio XII per tornar, novament, a la cèntrica plaça. Després de la marxa es desenvoluparan diferents activitats.

La Calamanda no es fa responsable de les opinions emeses a través dels articles dels col·laboradors o de les declaracions dels invitats, ni les acceptem com a nostres ni tampoc tenim perquè compartir-les. Queden, per tant, emmarcades en el dret a la llibertat d'expressió, un dret que tampoc no contempla insults ni desqualificacions personals, més enllà del que implique una crítica a una gestió determinada.